Meer dan vijf maanden stond hij ‘droog’. Maar in China is Fernando  eindelijk weer aan winnen toe. En daar was de 24-jarige Colombiaan deze middag in Beihai meer dan tevreden mee. “Het is belangrijk om met een overwinning de winter in te gaan.”

Lees verder

Fernando meteen competitief bij rentree op piste

Lees verder

Samenwering UAE

Beste vrienden

Het is van 2017 dat de Officiële fanclub Fernando Gaviria in Ieper België bestaat we zijn begonnen met 209 leden nu zijn er al 300 leden in onze fanclub . en onze fanclub blijf maar groeien iedereen kan zich gratis inschrijven en krijgen dan een gratis Lidkaart

Lees verder

Milaan San Remo

Fernando  begon als een van de topfavorieten aan Milaan-San Remo, maar de sprinter kon niet volgen toen er op de Poggio werd doorgetrokken. De kopman van UAE Emirates kwam uiteindelijk als zestiende binnen. “Ik had gewoon niet de benen

Lees verder

Een berichtje van Fernando voor zijn fans

Lees verder

Nieuws Gaviria

Voor Fernando  had zijn dagsucces in Villa San Agustín een bijzondere lading. Vorig jaar kwam Fernando  spurter in deze etappe nog ten val en moest hij de Vuelta a San Juan vroegtijdig verlaten.

Lees verder

Dit is het voorlopig programma voor de wedstrijden in 2019

Lees verder

Beste leden,

Nog een woordje uitleg over de fandagen.  Er zullen nieuwe lidkaarten zijn.

Opgepast: bij bezoek Fernando worden ...

Lees verder

Beste Fan leden

Nog even terugkomen op Remco we waren verplicht bij de inschrijven van Fan leden REV 1703 producten te kopen !!!!  

Lees verder

Fernando zal in Argentinië zijn eerste wedstrijdkilometers afwerken in het tenue van UAE Emirates. Fernando heeft gekozen voor een deelname aan de Vuelta a San Juan Internacional, zo laat de organisatie van de rittenkoers weten.

Lees verder

Na zijn deelname aan de Great War Remembrance Race bezocht de Colombiaanse renner Fernando Gaviria (24) zijn Ieperse fanclub: de Gaviria Vrienden. “Hij kon jammergenoeg niet lang blijven, maar het was formidabel.”

Lees verder

Aan alle leden van de Gaviria vrienden,

Hier een woordje uitleg over het uitbreiden van onze fanclub.

Lees verder

UAE Emirates was de voorbije periode erg actief op de transfermarkt. Zo trok het Fernando aan, die zijn doorlopende contract bij Quick-Step Floors moest afkopen.Fernando sprinter moet de komende jaren hét boegbeeld worden van de WorldTour-formatie. “Hij is op de toppen van zijn kunnen”, aldus teammanager Joxean Fernandez Matxin.

Lees verder

Allan Peiper zal als ploegleider bij UAE Emirates te maken krijgen met Fernando  en Alexander Kristoff, die allebei het kopmanschap ambiëren. De oud-renner verwacht echter geen problemen tussen de twee kemphanen. “Het is alleen maar een voordeel om twee toppers in je ploeg te hebben”

Lees verder

Webdesign by Web-ITC