Aan alle leden van de Gaviria vrienden,

Hier een woordje uitleg over het uitbreiden van onze fanclub.

Het bestuur had de intentie om Remco Evenepoel bij onze fanclub toe te voegen. Vorige week vonden de laatste contacten plaats met zijn vader thuis. Alles was in kannen en kruiken. De vader bevestigde nog dat hij besliste wie een fanclub oprichtte en niet zijn wielerploeg. Een laatste handdruk bezegelde onze afspraak. Toen een journalist van de krant “Het Nieuwsblad” een reportage wilde maken over onze nieuwe aanwinst en met de vader contact zocht, sprak de vader nog met veel lof over mij.

Maar helaas, een dag later kreeg ik een mail van zijn vader dat het project afgeblazen werd. Hij mocht van Remco’s nieuwe werkgever, geen toestemming meer geven aan toekomstige, op te richten, fanclubs. Een bevriend persoon van de wielerploeg heeft mij in een slecht daglicht gesteld.

Zoals iedereen weet, ben ik gepassioneerd door de wielersport. Al jaren verzamel ik foto’s, handtekeningen en wielertruitjes. Nu was de tijd gekomen om een grote, belangrijke fanclub in Ieper op te starten. Eerst met Gaviria , later met nog één of twee goede Belgen.

Niet voor het geld, zoals enkele kwatongen beweerden. Alle inkomsten van sponsors en uitgaven worden door een boekhouder nagekeken en bijgehouden.

Hiermee wil ik nog wel verduidelijken dat de fanclub “Gaviria vrienden” NIET opgedoekt wordt en in zijn huidige vorm blijft bestaan.

Lorenzo

Webdesign by Web-ITC